Monday, February 22, 2010

شنبه1اسفند2568

متن پیاده شده شنبه اول اسفند۱۳۸۸
سلام،
شنبه اول اسفند 88، 20 فوریه ی 2010 میلادی


امروز در مورد پنج موضوع صحبت می کنیم.
بحران در صنعت برق
به دنبال خبری که داشتیم که دولت پنج هزار میلیارد تومان به صنعت برق بدهکار بوده و 900 هزار کارگر و کارمند در این بخش در معرض خطر بیکاری هستند، اولین سری از آنان که در حدود 1500 تا 2000 کارگر و کارمند از کارخانه های وابسته به صنعت برق بیکار شدند. البته به نظر می رسد که دولت چاره ای ندارد جز اینکه با استقراض از بانک مرکزی هم که شده بدهی خود به صنعت برق را بپردازد. اما از سوی دیگر استقراض از بانک مرکزی کاهش ارزش پول و تورم بیشتر را در پی خواهد داشت. در هر صورت سوء مدیریت دولت کودتایی احمدی نژاد که در همه ی ارکان کشور خود را نشان داده در صنعت برق می رود که به یک فاجعه تبدیل شود.


شکایت یوتل ست، اینترنت ماهواره ای برای ایران
شرکت ماهواره ای "یوتل ست" به دنبال شکایتی که از دولت ایران به دلیل اخلال در اطلاع رسانه ای و پارازیت انداختن بر روی امواج ماهواره ای کرده، اعلام کرده که چنانچه مدت رسیدگی به این شکایت نیز طولانی شود تمامی خدماتی که به ایران ارائه می دهد را متوقف خواهد کرد. این کار شرکت یوتل ست، مخابرات ایران و به ویژه تلفن های بین المللی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. همچنین بخش هایی از صدا و سیما نیز از این اقدام متاثر خواهند شد چرا که بخشی از پوشش تلویزیونی در داخل کشور از طریق ماهواره های بین المللی انجام می شود. در همین راستا باید بیافزایم که بچه های فعال در خارج از کشور به غیر از مبارزه با سانسور و کمک به شرکت های ماهواره ای برای خدمات دهی بهتر به مردم ایران، به دنبال این هستند که بتوانند اینترنت پر سرعت ماهواره ای که بدون فیلتر و رایگان نیز باشد را برای کاربران اینترنت در ایران فراهم کنند.


اهمیت مبارزه با سانسور
آقای راجر کوهن، ستون نویس و سرمقاله نویس مهم نیویورک تایمز، پیش بینی کرده است که چینی ها در نشست آتی شورای امنیت سازمان ملل (در مورد برنامه ی هسته ای ایران و موضوع تحریم ایران) رای ممتنع خواهند داد و به این صورت تحریم سپاه با مورد تصویب قرار خواهد گرفت. اما وی تاکید کرده است که مبارزه با سانسور و ارائه ی نرم افزارهای ویژه برای جوانان ایرانی به منظور رها شدن از کمند سانسور حتی از تحریم سپاه نیز مهم تر است.


تحریم شرکت های بیمه
شرکت بیمه ی لویدز که از شرکت های معتبر جهانی است، تهدید کرده است که چنانچه شورای امنیت تحریم های تازه ای بر علیه ایران اعمال کند که شرکت های بیمه را نیز دربربگیرد، از این تصمیم حمایت کرده و کشتی های حامل فرآورده های نفتی که بنزین در راس آنها قرار دارد را به مقصد ایران بیمه نخواهد کرد. شرکت آلمانی مونیخ ری هم پیشاپیش اعلام کرده است که دیگر با ایران همکاری نخواهد کرد و عدم همکاری خود را آغاز کرده است. به هر صورت اگر تحریم های جدید مورد تصویب قرار بگیرد، مسئله ی شرکت های بیمه تبدیل به مشکل بزرگی خواهد شد که تمام واردات به ایران را متاثر خواهد کرد.


ادامه ی بحث 22 بهمن
نکته ی پنجم بحث امروز، دنباله ی بحث 22 بهمن است. اگر یادتان باشد این بحث را به چهار بخش تقسیم کردیم. ابتدا اصول حاکم بر جنبش سبز را با استناد به بیانیه های آقای مهندس موسوی مطرح کردیم. در قسمت دوم بررسی کردیم که هم از دیدگاه مردم و هم از دیدگاه حکومت، چه اتفاقی در آن روز رخ داده است. در بخش سوم که دیروز آن را شروع کرده و امروز تمامش می کنیم به بررسی نقاط ضعفی که در آن روز داشتیم و چگونگی برطرف کردن آنها می پردازیم.
اولین نکته این است که ما باید ارتباطات خود را تقویت کنیم. ارتباط های ما چه به شکل اطلاع رسانی عمومی و چه به صورت ارتباط مان با همدیگر بیش از هر چیزی به اینترنت و امواج ماهواره ای وابسته است. حکومت هر دوی این راههای ارتباطی را مورد هدف قرار داده است. به طور مثال با قطع ایمیل، پایین آوردن سرعت اینترنت، سانسور و کنترل اینترنت. حتی با وجود زیان پارازیت ها برای سلامتی مردم روی امواج ماهواره ای پارازیت می فرستد. همانگونه که گفتم فعالان جنبش سبز در خارج از ایران در تلاش هستند که مشکل ماهواره و اینترنت را برای ایرانیان داخل کشور رفع کنند، اما ما باید این آمادگی را داشته باشیم که چنانچه هر دوی این راههای ارتباطی قطع شد، بتوانیم رابطه های درونی و همچنین ارتباطات برای اطلاع رسانی عمومی را حفظ کنیم. منظور اینکه از ابزار ساده تر استفاده کنیم یعنی حتی به صورت یک به یک و دهان به هان هم که شده اطلاع رسانی کنیم. همینطور شبکه سازی که پیشتر هم راجع به آن صحبت کردیم را راه اندازی کنیم به طوریکه هر کسی خود را موظف کند که به 10 تا 15 نفر که حتی المقدور به لحاظ جغرافیایی، سنی و یا طبقاتی دور از خود وی هستند اطلاع رسانی کند و دست کم از چند تن از این عده نیز بخواهد که همین کار را انجام دهند. پخش تراکت و پخش سی دی هایی که دربرگیرنده ی اخبار و فیلم های مربوط به جنبش هستند. تعریف کردن برخی رمزها و استفاده ی آنها در مکالمات تلفنی و یا اس ام اس ها همگی به تقویت راههای ارتباطی کمک می کند. راهها و ابتکارات دیگری نیز هستند که شما آنها را بهتر از من می دانید. حتی شاید چاره ای نداشته باشیم و مجبور شویم به شیوه ی پدرانمان اعلامیه های دستنویس را برای اطلاع رسانی به رهگذران به دیوار بچسبانیم. در هر صورت باید کاری کنیم که در زمانی که دسترسی به فن آوری های پیشرفته نداریم، ارتباطات درونی و کار اطلاع رسانی عمومی را انجام دهیم.
نکته ی دوم این است که با توجه به افزایش فشار حکومت ما موظف هستیم که ضربه پذیری خود را کاهش دهیم. این را به ویژه برای بچه های فعال تر عرض می کنم. به خصوص راههای ارتباطی مانند تلفن، ایمیل و اینترنت و حتی در ارتباطات فردی مان از جاهایی است که اگر حکومت پلیسی-امنیتی آنها را کنترل کند می تواند با شناسایی یک فعال یا یک گروه سه تا هفت نفره به ما ضربه بزند. برای این که بدانیم چگونه باید از ستون ارتباطی خود حفاظت کنیم، جمعی از دوستان شما در داخل و خارج از کشور زحمت کشیده و جزوه ای را فراهم کرده اند که فکر می کنم در یکی دو روز آینده حاضر شده و بتوانم به شما ارائه کنم. در این جزوه با توجه به تجربیات دوستان دستورالعمل های ساده ای پیشنهاد شده است که امیدوارم برای شما قابل استفاده باشد.
بعد از مسئله ی بالا بردن ضریب امنیت خود، بحث آموزش مطرح می شود. چون جنبش ما با استفاده از ابتکارات فردی به راه خود ادامه می دهد هر چه دانش خود از مبارزات بدون خشونت را افزایش دهیم، ابتکاراتمان نیز بهتر و پخته تر می شود. تا اینجا من نزدیک به 10 جزوه و کتاب فارسی را به شما معرفی کرده ام و در روزهای آینده هم دوباره آنها را در ضمیمه ی برنامه ها برای شما خواهم فرستاد. یک کتاب دیگر نیز در دستور ترجمه گذاشته ام و همچنین مشغول تهیه ی فیلم 10 دقیقه ای از رئوس مبارزات بدون خشونت هستم و افزون بر اینها همراه با دوستان مشغول تهیه ی یک نرم افزار در مورد آموزش مبارزات بدون خشونت هستیم که به محض آماده شدن آنها را در روزهای آینده خدمت شما ارائه خواهم کرد.


تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید.
به امید پیروزی ایران و ایرانی V

No comments:

Post a Comment