Thursday, July 29, 2010

گفتگوی روزانه محسن سازگارا سه شنبه 5 امرداد 2569


سلام،
سه شنبه 5 مرداد 89، 27 جولای 2010 میلادی
امروز در مورد 8 موضوع صحبت می کنیم.
موضوع اول صحبتهای آقای مهندس موسوی است و حملات نسبتاً تندی که هم به آقای رفیق دوست بدون ذکر نام و هم به مدیران سپاه کرده و ایشان گفته که در مورد مدیریت جنگ حرفهایی هست که نمی خواهم بگویم. به هر حال ندانم کاری مدیران سپاه در جریان جنگ کسانی که همین امروز مدعی مملکت شدند و این فجایع را در کشور ایجاد کردند منجر به کشته شدن 267 هزار جوان کشور ما شد و سوء مدیریتهای آقایان در زمان جنگ امری است که هر کجای دیگر دنیا باید به دست محاکمه سپرده می شدند و الان مدعی همه مملکت شدند.
نکته دوم اینکه آقای کروبی هم در مصاحبه ای که با بی بی سی انگلیسی داشته حملات نسبتاً تندی را به دخالت سپاه در امور اقتصادی کرده و صحبت کرده که آقایان اختصاصی سازی کردند به جای خصوصی سازی و تعبیری که بکار برده این است که کسانی که کودتا کردند علیه انتخابات الان مثل غنیمتی که گرفتند در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی، هنری همه جا چنگ انداختند و در کشور حضور دارند. به هر صورت این حملات آقای کروبی و اعترضات به دخالتهای اقتصادی سپاه از مبانی است که نشان میدهد چگونه سپاه طبق آمار عدی بین 35 تا 40 درصد اقتصاد کشور را در دست گرفتند، همینطور بیت رهبری و نهادهای وابسته به آن هم عددی نزدیک به 40 درصد اقتصاد کشور در دست آنهاست و در واقع سپاه و بیت رهبری روی هم عددی بین 65 تا 80 درصد کل امکانات اقتصادی کشور را درانحصار خودشان گرفتند و این فساد گسترده را در کشور بوجود آوردند.
نکته سوم اینکه بیش از 92 هزار از اسناد طبقه بندی شده ارتش آمریکا منتشر شده و توسط سایتی ابتدا منتشر شده ولی وارد روزنامه هایی مثل نیویورک تایمز و گاردین و ده ها روزنامه از آن در دنیا نقل کردند و خیلی ها احتمال میدهند که بیرون آمدن این سندها علیرغم واکنش مسوولین آمریکایی اما با نظر خودشان بوده و حاصل این اسناد این است که اولاً پاکستان با طالبان ارتباطاتی دارد و آنها را کمک می کند، اما آن چیزی که به ایران مربوط است یک برگ دیگری است از رفتار غیرمسوولانه و غیر قابل قبول سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. خلاصه مطالبی که به ایران در مورد افغانستان بر می گردد یکی این است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روابطی با گروه حکمتیار و طالبان دارد، آدمهایشان را به ایران می آورد، آموزش به آنها می دهد، تجهیزات به آنها می دهد، پول به آنها می دهد. به ازای کشتن هر سرباز افغانی 1740 دلار و به ازای کشتن هر مقام دولتی 3840 دلار به رهبران طالبان قرار گذاشته بودند پول بدهند. بمب گذاری خودروها را می آوردند در بیرجند انجام می دادند و می بردند در افغانستان منفجر می شده و به هر حال مجموعه کارهایی که به موجب این سندها مطرح شده اگر صحت داشته باشد نشان می دهد که اگر آن استراتژی سپاه که چند سال فکر کرده که در افغانستان و عراق با شلوغ کردن، با آدمکشی، با تجهیز گروه ها، با انداختن آنها به جان همدیگر، انداختن آنها به جان آمریکاییها، نیروهای ناتو، دولت عراق، دولت افغانستان، این دو کشور را اگر آشفته بکند ایران احتمالاً در امان است. این استراتژی اشکالش در این بوده که ظاهراً آقایان فکر نکردند که اینها یک روزی افشا می شود، دنیا می فهمد و آنوقت فشار به سپاه و فشار به کشور ایران چند برابر خواهد شد.
نکته چهارم اینکه وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای جواب آقای احمدی نژاد را داده، همانطور که پیش بینی می شد وقتی که آقای احمدی نژاد حملاتی را به آقای مدودف رئیس جمهور روسیه کرد و او را به عنوان کسی معرفی که استارت یک سناریوی آمریکایی را زده قابل پیش بینی بوده که روسها از یک مقام دسته چندم در واقع جواب تندی به احمدی نژاد خواهند داد که در واقع این کار را کردند. بیانیه وزارت خارجه روسیه که جواب دولت ایران را دادند گفتند که رفتار غیرمسوولانه هیئت حاکمه ایران بهتر است برای هر چه زودتر سامان دادن این وضع قدم های ملموس و سازنده بردارد.
نکته پنجم اینکه آقای علی اصغر سلطانیه در نامه سه خطی که روز گذشته به آژانس بین المللی انرژی اتمی منتشر کرده در واقع اعلام کرده که ایران بدون پیش شرط آماده مذاکره برای مسئله سوخت نیروگاه تهران است. به هر حال قبلاً آقای احمدی نژاد یا آقای سعید جلیلی هر گونه مذاکره را منوط به پیش شرط اعلام موضع نسبت به سلاحهای اتمی اسراییل و شروطی از این قبیل کرده بودند، اما با این نامه آقای سلطانیه نشان داد که چه سریع آقایان عقب نشینی کردند اگرچه گفتند که ما پیش شرط از طرف کشورهای غربی را نمی پذیریم. به هر صورت ایران علاقه داشت که ترکیه و برزیل در مذاکرات با سه کشور آمریکا، فرانسه و روسیه که مسوول مذاکرات با ایران در مورد سوخت 20 درصدی نیروگاه تهران بودند حضور داشته باشند اما این روسیه بود که زودتر از همه اعلام کرد که حضور این دو کشور قابل قبول نیست و ایران فقط باید با آن سه کشور آمریکا، فرانسه و روسیه مذاکره کند.
نکته ششم اینکه آقای احمد قابل در مصاحبه ای که با رادیو زمانه داشته نکات جالبی را گفته از جمله این جمله جالب ایشان که گفته همه ملت ایران به قید وثیقه آزادند و یا ایشان مطرح کرده که ظاهراً 50 نفر را آقای خامنه ای حاضر نشده امضاء بکند که دستگیر بکنند و مفهوم مخالف حرف ایشان این است که تمام کسانی که دستگیر می شوند با اطلاع و امضاء شخص آقای خامنه ای است که به نظر من این برداشت درستی هم هست.آقای قابل مطرح هم کرده که آقای دکتر زید آبادی را علیرغم 400 میلیون تومان وثیقه ای را که خواسته بودند و ایشان سپرده اما ایشان را آزاد نمی کنند. من از جاهای دیگر غیر از آقای قابل شنیدم که کسی که اجازه نمی دهد آقای زید آبادی آزاد شود و بتواند پیش زن و بچه اش برگردد شخص آقای خامنه ای است و کینه ای که شخص آقای خامنه ای به هوش و ذکاوت و درایت آقای دکتر زید آبادی می ورزد.
نکته هفتم اینکه روز گذشته همانطور که پیش بینی هم می شد اتحادیه اروپا قطعنامه ای را به تصویب رساندند وزرای خارجه آن که از این پس لازم الاجراست، بندهای مفصلی از این قطعنامه به بخصوص سرمایه گذاری در صنایع نفت و گاز ایران ربط دارد همانطور سپاه را هم مشمول تحریم قرار داده وسیعتر از قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل محدودیتهایی را هم برای حمل و نقل، بانکداری، بیمه و امثال این قبیل امور دارد. همینطور کشور کانادا هم یکجانبه تحریمهایی را به سبک اتحادیه اروپا و آمریکا و یا کشورهای دیگر علیه ایران بخصوص در صنایع نفت و گاز اعلام کرده.
نکته آخری بحثی بود که در روزهای قبل کردیم در خصوص لزوم استراتژی برای مبارزه، لزوم برنامه ریزی کردن برای مبارزه که در واقع در پاسخ یکی از دوستان من عرض می کردم و اینکه آیا آکسیونهای باخت باخت که طراحی می کردیم تمام شده؟ اصلاً اینطور نیست. در واقع در مسیری که داریم می رویم بعد از اینکه از حکومت مشروعیت زدایی و هیچ پایگاهی ندارد جز یک ماشین سرکوب و الان وقت فرسایش ماشین سرکوبی است که هسته اصلی آن در سپاه قرار دارد و این سپاه را الان در یک دوراهی باخت باختی در کلان در واقع باید قرارداد که یا باید دستش را از مسایل اقتصادی کشور بردارد و ضعیف می شود و یا اینکه اگر ادامه بدهد کل کشور را با بحران مواجه می کند و قدمهای بعدی در واقع در جهت تحریم سپاه در واقع یک بخشی از استراتژی کلانی است که در دستور کار ما باید قرار بگیرد بایکوت کردن و عدم همکاری با سپاه و بیت رهبری. در این مورد بازهم روزهای آینده صحبت می کنیم.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید.
به امید پیروزی ایران و ایرانی.

Sunday, July 25, 2010

گفتگوی روزانه محسن سازگارا آدینه 1 امرداد2569

جمعه اول امرداد 89 ، 23 جولای 2009 میلادی

امروز در مورد هشت موضوع صحبت می کنیم .

موضوع اول این که سایت خود رهبری هم فتوای آقای خامنه ای در مورد ولایت فقیه و حدود اختیارات ولی فقیه و لزوم اطاعت از ایشان به معنی التزام عملی را برداشت. این استفتا که روزهای قبل هم راجع به آن صحبت کردیم و بیشتر مانوری بود که به یک سری از دوری بری ها آقای احمدی نژاد بگوید که باید از آقای خامنه ای اطاعت کنید، همین طور هم زمینه سازی باشد برای پسر ایشان که به دنبال مجتهد کردن اش هستند اما به دلیل انتقادات بسیار، سایت های دولتی و حکومتی این استفتا را از روی سایت برداشتند و بالاخره خود سایت رهبری هم این استفتا را برداشت.

نکته دوم این که اتحادیه اروپا در جلسه سفرای خود اعلام کرد که توافقی به دست آورده برای دور جدید تحریم ها. ظاهرا کشورهای سوئد و یونان قایل بودند که باید تعدیل هایی صورت بگیرد و باید صبر کرد متن کامل آن را روز دوشنبه دید. این دور جدید تحریم های اتحادیه اروپا تحریم های بانکی ، حمل و نقل به خصوص دریایی و هوایی و سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز را در بر خواهد گرفت.

نکته سوم این که دبیر سیاسی روزنامه کیهان آقای مهدی محمدی در صحبتی که برای انصار حزب الله داشته اعلام کرده که یک عده دور رهبری را گرفته اند می خواهند دور او را از دیگران خالی کنند تا خودشان بتوانند رهبر را راه ببرند و به دست بگیرند و درواقع پیکان حمله اش را متوجه آقای احمدی نژاد و آقای رحیم مشایی کرده است. این اولین باری است که کیهان مستقیما با جناح احمدی نژاد درگیر می شود.

همین طور آقای سقای بی ریا مشاور امور روحانی آقای احمدی نژاد هم استعفا کرده است . ایشان از شاگردان آقای مصباح یزدی بوده است . علت استعفای ایشان اختلاف اش با آقای احمدی نژاد بر سر همین مسئله حجاب عنوان شده است.

به هر صورت نشان می دهد ماندن آقای احمدی نژاد در قدرت و تصوری که ایشان از خودش دارد و حرف هایی که سعی می کند برای کسب وجه در میان مردم بزند باعث شده بسیاری از بخش های حاکمیت با او مشکل پیدا کنند و در نهایت هم نزاع قدرت در اطراف آقای خامنه ای ادامه دارد و ایشان هم عرضه و توانایی جمع کردن آدم های دور و براش را ندارد.

نکته چهارم این که هیات وزیران بحث انتقال از تهران را تصویب کرده است و حسب معمول کارهای دولت آقای احمدی نژاد دستپاچگی و ابلاغ خروج کارمندان از تهران و این ها قرار دارد که در بحث بزرگی مثل تمرکز زدایی که به نظر می رسد مثل سایر تصمیم های اقتصادی و سیاسی این دولت یک آشفتگی مدیریتی به بار خواهد آورد. هر کسی می فهمد که اگر قرارباشد از تهران تمرکز زدایی شود در درجه اول باید تمرکز زدایی اداری شود و بعد تجاری و اقتصادی شود تا به تدریج امکانات انتقال سایر پتانسیل های تهران به نقاط دیگر فراهم شود و در شرایطی که برای یک امضا ساده باید تهران رفت این طرح ها و برنامه ها راه به جایی نمی برد.

نکته پنجم این که آقای احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در مصاحبه ای که داشته اولا همان اصطلاح کارتر را که گفت ایران جزیره ثبات و آرامش است که البته در کمتر از یک سال رژیم شاه سقوط کرد که بر زبان اورده اما نکته اساسی در حرف های آقای احمدی مقدم بحث کامیون های هوو ساخت چین است که ایران خودرو دیزل به بازار عرضه می کند و اشکال در سیستم ترمز این وکامیون ها مقدار زیادی تصادف های منجر به مرگ را همراه داشته است . همان موقع هم که این کامیون ها به ایران وارد شد مطرح بود که دست آقای مجتبی خامنه ای و بیت و هیمن طور برخی از شرکت های سپاه در این تجارت هست و احتمالا به دلیل همین سمبه پرزور از طرف بیت و سپاه هست که فرمانده نیروی انتظامی در کمال بی مسوولتی می گوید که درست است که سیستم ترمز این ماشین ها اشکال دارد و در جاهای دیگر دنیا هم این ماشین ها را نمره نمی کنند اما من گفتم فعلا این ماشین ها را پلاک کنند تا کارخانه این ها را درست می کند. این بیحساب و کتابی حتی به موجب قانون نهادهایی که زیر نظر بیت هستند از پرداخت قانون و هر نوع نظارتی معاف هستند وراین بناب بخش بزرگی از اقتصاد کشور تحت هیچ نظارتی نیست و علاوه بر آن در بخش های دیگر مانند ایران خودرو دیزل این فساد ها هم وارد می شود که جان مردم را به خطر می اندازد.

نکته ششم این که مجمع روحانیون مبارزه در نامه تندی به روزنامه جوان وابسته به سپاه که گفته بود این مجمع به دنبال متحدینی در خارج از ایران است عنوان کرده که پاره ای از اعضا سازمان مجاهدین خلق در روزنامه جوان و سپاه نفوذ کرده است و در واقع این کشمکش کلامی و تهمت های سپاه را به خودش برگردانده است.

نکته هفتم این که در عراق با مقاومتی که آقای عمار حکیم و مقتدی صدر در برابر فشار ایران برای ائتلاف برای آقای نوری المالکی کرده اند مسئله سیاسی عراق لاینحل باقی مانده است و باعث شده که کشورهایی مثل ترکیه، سوریه و عربستان سعودی نفود بیشتری در عراق پیدا کنند و مسایل عراق را پیچیده تر می کند.

مطلب آخر سوال یکی از دوستان است درباره شرایط فعلی جنبش است که درباره باید در روزهای آینده بیشتر صحبت کنیم . چرا که این دوست مقایسه ای کرده با شرایط سال 57 و از من پرسیده که در تابستان 57 که انقلاب اسلامی آرام شده بود بسیاری از فعالین دستگیر شده بودند چگونه حرکت کرد؟ بحث بسیار مهمی است که فردا درباره اش صحبت می کنیم.

اندکی صبر سحر نزدیک است

تافردا شاد پیروز موفق و سرافزار باشید

به امید پیروزی ایران و ایرانی


گفتگوی روزانه محسن سازگارا پنجشنبه 31 تیر 2569

درود

پنجشنبه 31 تیرماه 89، 22 جولای 2010 میلادی

امروز در مورد هشت موضوع صحبت می کنیم؛

موضوع اول: پاره ای گزارش ها از بازار تهران حاکی ست که بازار پارچه فروش ها هنوز متشنج است و وضع عادی ندارد. ناظران فعلی بازار معتقدند که وضع فعلی بازار آتش زیر خاکستر است چرا که بازار با گرفتن امتیازهای مهمی از دولت موقتا باز کرده، سرکارش رفته اما به دلیل مشکل اقتصادی و نهادهای نظامی که از بالا سر بازار و کسبه کشور چرخش اقتصاد را به دست گرفته اند، عاملی ست که مشکل اقتصادی و کسادی کار را ادامه خواهد داد بنابراین اعتراضات در زمینه های دیگر به زودی باز شروع خواهد شد.

موضوع دوم: آقای علی لاریجانی به منزل مراجع در قم رفته بوده برای گرفتن اجازه اجتهاد برای آقای مجتبی خامنه ای، پسر آقای خامنه ای و عامل اصلی کودتا در ایران. گزارش ها نشان می دهد که آقای وحید خراسانی پدر زن آقای صادق لاریجانی اساسا آقای علی لاریجانی را راه نداده است و آقایان صافی گلپایگانی و جوادی آملی هم حرف را تحویل نگرفته اند و موافقتی با این کار اعلام نکرده اند. به هر صورت به نظر می رسد که این سفر آقای علی لاریجانی با اصرار آقای خامنه ای بوده که به این ترتیب بخواهد نقشه ای که از اول داشته عملی بکند و زمینه را برای جانشینی پسرش محیا کند. من همین جا پاسخ یک سوالی را بدهم که یکی از دوستان پرسیده بود که قصد آقای خامنه ای راجع به این استفتائی که روز گذشته در موردش صحبت کردیم، که خودش را ولی امر مسلمین خوانده و خودش را مصداق ولایت فقیه، جانشین ائمه و پیامبر دانسته و التزام عملی به ولایت فقیه را به معنی اطاعت از ولی فقیه و دستورات حکومتی اش دانسته واقعا چیست. فتوایی که در واقع کسی آن را تحویل نمی گیرد. به نظر من علت اصلی اش اینست که آقای خامنه ای خیلی خوب می داند که 80 درصد مردم که اساسا حکومت او و کل ولایت فقیه را قبول ندارند. از آن 20 درصد هم به راحتی 14-15 درصد اساسا ایشان و دولت کودتایی اش را قبول ندارند، اما ایشان این فتوا را داده برای آن 5-6 درصدی که نیروی او هستند، بخصوص جناح دولت، جناح آقای احمدی نژاد که برای خودشان ساز دیگری کوک می کنند و ظاهرا حداقل به زبان خودشان را پیرو ولایت فقیه می دانند این حرف را آقای خامنه ای زده است برای اینکه بتواند لشکر پشت سر خودش را جمع بکند، متحد بکند و اگر بحث جانشینی پسرش باشد زمینه را برای او هم آماده کرده باشد.

موضوع سوم: آقای کروبی در نامه ای به آقای مومن در مورد عملکرد شورای نگهبان نکات و اشکالات جدی ای را مطرح کرده مثل بحث نظارت استصوابی که در سال 1370 جعل شد و جمله خیلی خوب آقای کروبی اینست که شورای نگهبان نهال تقلب را در کشور نهادینه کرد. به هر حال سیاه کاری های شورای نگهبان را آقای کروبی در مقاطع مختلف در زمینه انتخابات، رد صلاحیت ها و غیره به خوبی برشمرده است.
همین طور آقای مهندس موسوی در صحبتی که برای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها کرده است، مطرح کرده که برخورد حکومت با علوم انسانی راهی است که حکومت های توتالیتر رفته اند و به درستی با راهی که استالین و حکومت های کمونیستی اروپای شرقی در این مسیر رفتند آقای موسوی این کار را مقایسه کرده است و نهادینه شدن دروغ را در کشور ایشان دست گذاشته به عنوان یکی از مهمترین دلایل مشروعیت زدایی از حکومت.

موضوع چهارم: در شهر جنوای ایتالیا، یکی از مهمترین میادین شهر به یاد شهدای زن در جنبش سبز آزادی خواهی مردم ایران، به نام زن تهرانی نامیده شده است. خانم عبادی هم در صحبتی که به این مناسبت در این شهر داشته یاد شهدای زن در جنبش سبز ایران را گرامی داشته و از آن ها اسم برده است.

موضوع پنجم: کانون نویسندگان ایران برای روز شنبه دوم مرداد ماه به مناسبت دهمین سالگرد احمد شاملو شاعر بزرگ و بلند آوازه ایران، به مراسمی دعوت کرده ساعت 4 بعد از ظهر بر مزار احمد شاملو.

شورای امنیت ملی از برگزاری مراسم 30 تیر بر سر مزار شهدای 30 تیر در ابن بابیه جلوگیری کرده و اجازه حرکت از میدان هفت تیر به سمت ابن بابیه را نداد و نشان داد که حتی با روزهای ملی و افتخارات ملی هم مخالف است. این مخالفت ترس حکومت را نشان می دهد که حتی از برگزاری مراسم پنجاه سال پیش هم می ترسند تجمع مردم منجر به شعار های ضد حکومت بشود.

موضوع ششم: با اعدام یک نفر در اهواز به جرم مواد مخدر، تعداد اعدام از ابتدای سال جاری میلادی تا الان به 93 نفر رسیده است. سال قبلی میلادی با 270 اعدام ایران نسبت به جمعیت خودش رتبه اول را در دنیا داشته است.

موضوع هفتم: روسیه بالاخره آب پاکی را روی دست دولت ایران ریخت و اعلام کرد که سیستم موشکی اس 300 شامل تحریم سازمان ملل می شود و به ایران دیگر قطعا تحویل نخواهد داد. یکی از سایت ها نوشته بود که احتمالا عنقریب نیروگاه بوشهر هم مشمول تحریم های سازمان ملل خواهد شد و روسیه از این حیث تکلیف ایران را معلوم خواهد کرد.

در حوزه تحریم ها، مسئله تحریم بیمه ها، بخصوص شرکت لویدز مسئله حمل و نقل دریایی را زیر فشار گذاشته و با وجود اینکه ایران اعلام کرده که تا یک میلیارد دلار بیمه های خود ایرانی برای بنگاه های حمل و نقل صادر می شود، اما بنگاه های کشتیرانی، شرکت های کشتیرانی برای حمل کالا به ایران مشکل دارند برای اینکه بنادر مشکل دارند، از جمله یک کشتی در بنادر ترکیه صاحبش اجازه نداد که به سمت ایران حرکت کند. به هر صورت مشکل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و تمام کشتیرانی های دنیا برای حمل کالا به ایران با مسئله بیمه ها و تحریم هایی که روی بیمه ها ایجاد شده مشکل جدی ای را ایجاد کرده است.

موضوع هشتم: بحثی است که در مورد سپاه و فشاری است که جامعه جهانی روی سپاه دارد می گذارد است. همان طور که قبلا صحبت کردم سپاه نه فقط از قرارگاه خاتم الانبیا با دست قرارگاه خاتم الانبیا و ده ها شرکت تابع آن وارد بسیاری پروژه های کشور شده بلکه با دست تعاون بسیج بخش دیگری از شرکت ها را گرفته و ده ها شرکت سرمایه گذاری مثل مهر اقتصاد ایرانیان و غیره و غیره و صندوق مهر که عنقریب بانک می شود و با دست بنیاد تعاون سپاه هم وارد یک سلسله فعالیت های اقتصادی مفصلی شده که واقعا وقتی آدم می خواند تعجب می کند. از شرکت پشم بافی یزد در لیست شرکت های متعلق به بنیاد تعاون سپاه وجود دارد تا ذوب روی در اصفهان، فولاد زاگرس، پتروشیمی کرمانشاه، شرکت مخابرات، خدمات هوایی پارس و ده ها شرکت دیگر که من سعی می کنم وقتی که لیست نهایی بشود در اختارتان بگذارم و این نشان می دهد که این تنوع فعالیت ها و در هر قسمتی از اقتصاد بودن، چگونه یک سازمان دستش را به همه جا فرو کرده است. چیزی که با هیچ منطق مدیریتی هم جور در نمی آید که یک سازمانی در یک همچین طیف وسیعی از فعالیت های اقتصادی باشد. به هر حال در همین راستا مسئله شرکت سایپا هم به جنجال کشیده شده برای اینکه سهام این شرکت که قیمتش 36 تومان بوده و ناگهان به 872 تومان به کارکنان سایپا فروخته اند. به جای طلب هایی که از دولت دارند و این ماجرای بلوک سهام گروه تولیدی بهمن از مسائلی است که کماکان داستان سایپا را در معرض مداقه قرار می دهد. در این خصوص باز هم صحبت خواهیم کرد.

اندکی صبر سحر نزدیک است

تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید

به امید پیروزی ایران و ایرانی


Thursday, July 22, 2010

گفتگوی روزانه ی محسن سازگارا دوشنبه 28 تیر 2569


درود
دوشنبه 28 تیرماه 1388 – 19 جولای 2010 میلادی
امروز درمورد 7 موضوع صحبت می کنیم.

موضوع اول: دیدار آقای کروبی با خانواده منصور اسانلو و محکوم کردن انفجار در زاهدان از سوی موسوی
آقای کروبی به دیدار خانواده منصوراسانلو رفت. دراین ملاقات مادرآقای اسانلو مصائبی که براین خانواده رفته بود را ذکر کرد، بخصوص این موضوع که ضرب و شتم عروس آقای اسانلوموجب سقط جنین او شد. آقای کروبی هم اعلام کرد من از این که با این نظام بودم احساس شرمساری می کنم. به هرحال رهبرمبارز و در بند اتحادیه کارگری شرکت واحد "آقای منصور اسانلو" همواره مورد پشتیبانی تمام مبارزین ایرانی بوده و نه فقط جنبش کارگری ایران که تمام بخشهای جنبش آزادیخواهی مردم ایران پشتیبان اوهستند. انصافا حرفهایی که بچه های شرکت واحد می زنند - که آمادگی دارند برای دفاع از آقای اسانلو و آزاد کردن او، با هماهنگی مردم دست به اعتصاب بزنند - از مواردی است که در جنبش به شدت طرفدار دارد.
آقای موسوی هم در نامه ای انفجار در زاهدان را محکوم کرده و نگرانی خود را از دعوای بین مذاهب مختلف شیعه و سنی و تضییع حق اقوام ایرانی بیان کرده و اینکه کسانی از این دعواها و تضییع حق اقوام مختلف ملت بزرگ ایران سود می برند.
موضوع دوم: اعتصاب و تجمع
اعتصاب در بازار تبریزادامه دارد. همچنین دیروز تجمع چند صدنفر از بازنشستگان تامین اجتماعی را جلوی مجلس به خاطر عدم افزایش مستمری در سال 89 داشتیم.
موضوع سوم: احتمال تعطیلات تابستانی ایران خودرو به علت قطعی مکرر برق
شرکت ایران خودرو به دلیل قطع مکرر برق، تعطیلی های مکرر داشته و تصمیم مدیران اش دارد دال بر این قرار می گیرد که شرکت را تا 15 مرداد ماه کاملا تعطیل کنند و تعطیلات تابستانی را در سراسر شرکت جاری کنند و به این ترتیب این واحد برزگ صنعتی کشور یکسره تعطیل شود. مسئله قطع برق که الان فشارش روی صنایع است دارد درتمام کارخانجات خود را نشان می دهد.
موضوع چهارم:به رسمیت نشناختن دادگاه از سوی عیسی سحرخیز واعلام شکایت از خامنه ای
آقای عیسی سحرخیز این مبارزمطبوعاتی ایران در دادگاه کار بسیارخوب و مهمی انجام داد و اعلام کرد که اساسا دادگاه را به رسمیت نمی شناسد. او اعلام کرده که چون برابر قانون اساسی کشور دادگاه های سیاسی باید علنی و با حضور هیئت منصفه باشد و این شعبه دادگاه انقلاب نه اساسا دادگاه است ونه هیئت منصفه ای در کاراست و نه علنی است، لذا آن را به رسمیت نمی شناسد و متن دفاعیه خود را هم تقدیم به ملت ایران کرده و اعلام کرده که خود را در اختیار ملت ایران می گذارم و دادگاهی عادلانه تر از ملت ایران وجود ندارد.
همچنین او اعلام کرده که علیه آقای خامنه ای به جرم همه سیاهکاری هایی که ایشان کرده است شکایت دارد. من فکر می کنم که این قدم که آقای سحرخیز برداشته بسیار قدم مثبتی است که مبارزین کل این دادگاه های فرمایشی و بی خاصیت را به رسمیت نشناسند. همینطورآقای احمد قابل گفته که بله، من اتهام علیه نظام را می پذیرم، اما فعالیت من علیه نظام روزی بوده که به آقای خامنه ای برای ریاست جمهوری کشور رای داده ام.
این تمرکز مبارزین بر شخص آقای خامنه ای که نقطه کانونی قدرت کودتاچیان وعامل اصلی مصیبت های کشور است، جهت گیری مبارزین ما را - که مردم را هم به آن می خوانند - نشان می دهد.

موضوع پنجم:استعفای نماینده استان سیستان بلوچستان و حمله لباس شخصی ها به مغازه اهل تسنن در بازار زاهدان
سومین نماینده استان سیستان و بلوچستان آقای پیمان فروزش بعد از دو نماینده قبلی آقای حسینعلی شهریاری و عباسعلی نورا به دلیل عدم امنیت دراستان نماینده قبلی استعفا کرد. روز گذشته حمله پاره ای از لباس شخصی ها را به مغازه های بازاری های اهل تسنن و شکستن مغازه آنها و توهین به آنها داشتیم که نهایتا منجر به تعطیلی بازار زاهدان شد. قبلا هم اراذل و اوباش حکومتی ازاین کارها کرده بودند.

موضوع ششم: احتمال ابلاغ قطعنامه شورای بین اللملی دریانوردی به شرکت های کشتی رانی در مورد حمل بار های ایران با کشتی های شان
شورای بین اللملی دریانوردی در حال گذارندن قطعنامه ای است که به موجب آن به تمام شرکت کشتیرانی اعلام می کند اگرحمل باری را به مقصد ایران با کشتی های خودشان قبول کنند، ممکن است که شامل کالاهای تحریمی باشد و بنابراین بهتر است که این کار را نکنند. اگراین ابلاغیه از طرف شورای بین اللملی دریانوردی صادر شود، تمامی شرکت های کشتیرانی در حمل بار به ایران دچار مشکل یا تردید خواهند شد و بیش از پیش به ایران فشار خواهد آمد. بخصوص که قبلا شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی به دلیل تحریم های بین اللملی که علیه آن شده و عدم همکاری شرکت های بیمه امکان حمل و نقل دریایی اش کاهش پیداکرده.
همینطور روزنامه چاینا پست درتایید خبرهای قبلی اعلام کرده که ایران به دلیل تحریم ها مشکل فروش نفت دارد. این بحثی است که روزهای قبل هم کردیم و دیروز هم مطرح کردیم رجا نیوز که پشتیبان دولت و نزدیک به آن است همین موضوع را تایید کرده و اعلام کرده بود که الان ایران با وجود کاهش دادن قیمت نفت اش ، امکان فروش آن را ندارد.
درخبردیگر داشتیم که ایران تصمیم گرفته که نفت اش را - به دلیل تحریم های بین اللملی و کنترلی که روی گردش دلاردر دنیا است - به درهم امارات بفروشد. ازآن تصمیم های غلط که بازمیلونها دلار به ایران خسارت خواهد زد. همچنان که در دوره ای در زمان گرانی یورو، ذخایر را به یورو تبدیل کردند و در زمان ارزانی یور، ذخایررا به فروش رساندند. چرا که اصولا در بازار انرژی پول دیگری غیر از دلار امکان وتحمل حجم معاملات بزرگ انرژی را ندارد. در مجموع اگر این کار بشود باز هم خسارات بزرگ تری را به ایران وارد خواهد کرد.

موضوع هفتم:
آقای نادران که پی گیر پس گرفتن شرکت مخابرات از تعاون سپاه بود مطرح کرده که این کار بیش از هرچیز سپاه را درسرویسی که به مردم خواهد داد رودرروی مردم قرار خواهد داد. باشدت گرفتن تحریم های بین اللملی علیه سپاه تمام شرکت های وابسته به سپاه، تعاون بسیج و قرارگاه خاتم الانبیا و دهها شرکت زیر مجموعه آنها یکی یکی دچار مشکل خواهند شد، چرا که شرکت های بین اللملی با آنها کار نخواهند کرد. ازجمله تعاون بسیج که مالک گروه تولیدی بهمن است و گروه تولیدی بهمن صاحب اتوموبیل سازی مزدا و دهها شرکت دیگر است. همینطور موسسه مالی اعتباری مهرکه این روزها درحال تبدیل شدن به بانک مهراست و این موسسه مالی - اعتباری خود دهها شرکت دارد که یکی ازآنها "مهر اقتصاد ایرانیان"است که سهام دار بسیاری از کارخانجات کشوراز جمله شرکت آلومینم ایران، شرکت کشتی سازی صدرا، شرکت تراکتور سازی، فولاد مبارکه و دهها شرکت دیگر شده است.
روزهای بعد راجع آنها بیشتر صحبت می کنیم و همینطوردراین مورد که چگونه می توانیم همزمان با فشارهای بین اللملی، فعالیت اقتصادی سپاه را در داخل زیر فشار بگذاریم.
اندکی صبر، سحر نزدیک است.
تا فردا شاد ، سرافراز، پیروز و موفق باشید.به امید پیروزی ایران و ایرانی

گفتگوی روزانه ی محسن سازگارا چهارشنبه 30 تیر 2569


درود
چهارشنبه30 تیرماه 89، 21 جولای 2010 میلادی
امروز در مورد 8 موضوع صحبت می کنیم.
موضوع اول اینکه امروز سالگرد قیام 30 تیر سال 1331 است که در آن مردم با مبارزه خودشان و نثار خونشان، دولت را وادار کردند که آقای قوام السلطنه استعفا بدهد و مجدداً آقای دکتر مصدق به نخست وزیری برگشت. گرامیداشت این روز، گرامی داشتن حاکمیت مردم، مبارزه مردم ایران برای آزادیست و نشان دادن این است که وقتی مردمی تصمیم می گیرند کاری را بکنند هیچ قدرت مداری نمی تواند جلوی آنها مقاومت بکند.
نکته دوم اینکه آقای سعید ترابیان عضو هیئت مدیره سندیکای شرکت واحد روز گذشته آزاد شد اما رضا شهابی، ابراهیم مددی و منصور اسانلو در زندان هستند. بچه های شرکت واحد روز قبل از آن اطلاعیه ای که منتشر کرده بودند و اعلام کرده بودند که اعضایشان باید بی قید و شرط آزاد شوند، دیروز هم بعد از آزادی آقای ترابیان اطلاعیه ای دادند، مجدداً پافشاری کردند بر آزادی سایر اعضای دربندشان و اعلام کردند که تا آزاد شدن دوستان دربندشان از پا نمی نشینند. بازهم من تکرار می کنم که پشتیبانی از حرکت جنبش کارگری ایران بخصوص سندیکای شرکت واحد و اتوبوسرانی که شعار روشن و مشخصی دارد آنهم حق داشتن سندیکای آزاد است که به موجب قوانین فعلی ایران سندیکای کارگری اصلاً از قانون حذف شده، خواسته روشنی است که مورد پشتیبانی جنبش آزادیخواهی مردم ایران قرار دارد وهمه ما باید به آنها کمک کنیم بخصوص اینکه اگر بچه های شرکت واحد حرکت بکنند بخصوص به سمت اینکه دست به دعوت مردم برای سوار نشدن به اتوبوس، اعتصاب در پشتیبانی از خواسته هایشان بزنند، در آن حالت به همه ما واجب می شود که با تمام توان با آنها همکاری بکنیم.
نکته سوم اینکه اخبار رسیده حاکی است که بازار تبریز کماکان به دولت اعتراض دارد و بر خواسته های خود پافشاری می کند. توافقهایی که بازار با دولت کرد، همانطور که روزهای قبل صحبت کردیم به خوبی نشان داد که چقدر دولت در مقابل اعتصاب و آکسیونهای عدم همکاری ضعیف است، شکنندگی دارد و فوراً عقب نشینی می کند و خوشبختانه بازار توانست نشان بدهد که حکومت به راحتی عقب نشینی می کند و خواسته های بازار را تن می دهد، اما در تبریز کماکان صحبت از این است که بیش از اینها دولت باید عقب نشینی بکند.
نکته چهارم اینکه دوشنبه آینده در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا مصوبه 17 ژوئن اجلاس رهبران اتحادیه اروپا در دستور کار قرار دارد که اگر تصویب شود تحریمهای جدیدی از طرف اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران اجرایی می شود. این تحریمها شامل تجارت، امور بانکی و بیمه ای، حمل و نقل بخصوص حمل و نقل دریایی و هوایی و سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز است. این مصوبات در واقع معروف است به تحریم های یکجانبه که بعد از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران از طرف کشورها از جمله ایلات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا و پاره ای کشورها به صورت جداگانه دارد علیه ایران وضع می شود. همینطور مجلس شورای اسلامی هم دیروز طرحی را تصویب کرده که به موجب آن دولت مجبور است مقابله به مثل بکند در مقابل این تحریمها از جمله اینکه اگردر کشوری مثلاً بریتیش پترولیوم سوخت جت به ما نمی فروشد، هواپیمایی که به کشور انگلیس مربوط هست باید در ایران به آن سوخت جت نفروشند. البته این کار به نظر من مخلوط کردن کشورها و شرکتها ست که عملاً باعث خواهد شد که شرکتهای هواپیمایی که خیلی از آنها هم هیچ ربطی به سیاستهای دولتهایشان و مهمتر از آن سیاستهای شرکتهای نفتی ندارند پروازهایشان را به ایران قطع بکنند. به هر حال این کار را مجلس کرده، همینطور مجلس موظف کرده که اگر کشتی های ایران را بگردند مقابله به مثل شود و ایران هم کشتی های کشورها را بگردد که این یکی ممکن است که موجب درگیریهایی بخصوص در منطقه خلیج فارس شود، همینطور هم به دولت تاکید کردند که غنی سازی 20درصد را باید ادامه بدهد. البته من اطمینان ندارم که مصوبات مجلس از طرف دولت بخصوص از طرف سپاه و فرماندهی قوا که آقای خامنه ای هست اصلاً لازم الاجرا برایشان باشد و اجرا بکنند، ولی این جهت گیری مجلس نشان می دهد که در واقع می خواهند کار را به مقابله و دعوا بکشانند.
نکته پنجم اینکه آقای خامنه ای در پاسخ استفتایی که از ایشان شده بود در مورد معنی التزام عملی به ولایت فقیه، ایشان مطرح کرده که ولایت فقیه عبارت است از جانشینی ائمه اطهار و پیامبر اسلام در عصر غیبت، مجتهد جامع الشرایط و به عنوان ولی امر مسلمین تمام اختیارات ائمه و پیامبر را دارد و اطاعت از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین یعنی التزام عملی به ولایت فقیه. جالب است که بعد از چند ساعت این فتوای ایشان را از روی سایتهای حکومتی برداشتند خودشان هم می دانند که آقای خامنه ای در واقع نه فقیه است، نه مرجع تقلید است، نه مجتهد است که بتواند از این قبیل فتاوی بدهد و بخصوص اینکه ایشان خودشان را هم ولی امر مسلمین جهان در واقع قلمداد کرده، جانشین پیغمبر و امام. به هر حال به نظر می رسد که این حرفهای آقای خامنه ای که خودش هم برای خودش رویاهایی دارد یا باورهایی دارد از جنسی است که بزرگتر از آنی که هست خودش را می بیند، به قول دوستی می گفت مورچه وقتی که می خواهد بمیرد پر در می آورد.
نکته ششم اینکه مسئله آلودگی آب تهران که بیش از 40 درصد آب مصرفی تهران از چاه های عمیقی که بخصوص در بخش جنوب شرقی تهران حفر شده تامین می شود و به دلیل اینکه فاضلاب تهران در مسیرهای مسدود شده و بتون آرمه شده حرکت نمی کند، آلودگی ایجاد می کند در منابع آب زیرزمینی، وقتی که مصرف آب از چاه ها افزایش پیدا می کند و درصدش در کل آب آشامیدنی تهران بالا می رود به دلیل افزایش مصرف تهران، آنوقت درصد آلودگی هم بخصوص آلودگی به ترکیبات نیتراتی بالا می رود که فوق العاده می تواند مضر باشد. به هر حال این ماجرا که از طرف دولت هم اعلام شده منجر به درگیری وزارت نیرو و وزارت صنایع شده، حسب معمول دولت دروغگو ابتدا اصلاً تکذیب کرد، از جمله استاندار تهران که نخیر هیچ آلودگی نیست اما بعد که وزارت بهداشت اعلام کرد که آلودگی هست و برای زن حامله و بچه اصلاً مناسب نیست این دعوا بالا گرفت. همینطور در مورد این دعواهایی که این روزها در درون حکومت هست، مصوبه دیروز مجلس هم هست که دو میلیارد دلار بودجه برای مترو را که آقای احمدی نژاد صراحتاً ابلاغ نکرد ه بود و گفته بود که مترو را باید دولت تصدی بکند و از دست شهرداری در بیاورد، آقای لاریجانی مستقیماً ابلاغ کرده و کشمکش دولت و مجلس و تن ندادن دولت به قوانین مصوب مجلس را یکبار دیگر نشان می دهد. همینطور باز در راستای اختلافات دولت و مجلس باید اشاره کنم به متن کامل صحبتهای آقای رحیم مشایی در قم که سایت مشرق نیوز چاپ کرده نشان می دهد که در ماجرای عزل آقای رحیم مشایی از معاونت رئیس جمهوری این بیت آقای خامنه ای بوده که زودهنگام آن نامه عزل ایشان توسط آقای خامنه ای را افشاء کرده و نشان می دهد که در درون بیت هم کسانی چگونه با آقای احمدی نژاد و آقای رحیم مشایی مخالفت دارند.
اما نکته هفتم اینکه آقای متکی وزیر خارجه دولت کودتاچی در کابل سخنرانی کرده و خواهان بیرون رفتن نیروهای ناتو و خارجی از افغانستان شده در حالی که خود دولت افغانستان تا سال 2014 وقت خواسته برای اینکه آمادگی داشته باشد کشور را بگیرد. جالب است که اگر همین فردا صبح هم نیروهای ناتو از افغانستان بیرون بروند و طالبان به قدرت برسند مجدداً با ایران مشکل خواهند داشت و معلوم نیست آقای متکی بر چه اساسی این حرف را می زند.
اما نکته آخر اینکه شرکت سایپا دارد سعی می کند که آن بلوک سهامی را که شرکت تولیدی بهمن وابسته به بسیج سپاه خریداری کرده و وارد هیئت مدیره سایپا شده پس بگیرد که بهمن را بیرون بگذارد از سایپا چرا که در تحریمهای جدید گروه تولیدی بهمن که اتومبیل مزدا تولید می کند مشمول تحریم خواهد شد به دلیل وابستگی آن به سپاه. آنوقت سایپا هم زیر ضرب تحریم قرار خواهد گرفت بخصوص اینکه محصولات فرانسوی را می سازد. در این خصوص بازهم روزهای آینده صحبت می کنیم.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید.
به امید پیروزی ایران و ایرانی.

Sunday, July 18, 2010

گفتگوي روزانه محسن سازگارا آدينه 25تير2569

جمعه 25 تیر ، 16 جولای 2009 میلادی
امروز درباره هفت موضوع صحبت می کنیم .
راهکارهایی برای اعتصاب
موضوع اول ادامه اعتصاب در بازار تهران، تبریز و بخشی از بازار اصفهان است.
رییس شورای اصناف دوباره گفت که توافق شده و بازار قول داده به کار برگردد اما مثل بارهای قبل که مسوولین حکومتی اعلام کردند که توافق شده این بار باز هم بازار به اعتصاب خودش ادامه داد.
من سعی می کنم سوال مهمی را که پرسیده شده بود درباره اعتصاب بازار و کلا موضوع اعتصابات و این که چگونه تداوم پیدا می کند، جواب می دهم. به صورت کلی هر اعتصابی فشار دوطرفه دارد یعنی یک طرف روی اعتصاب کننده گان است و یک طرف روی حکومت، بنابراین بسیار ضروری است که که در هر اعتصابی مقدار ضربه ای را به حکومت زده می شود و فشاری را که به اعتصاب کنندگان می آید اندازه گرفت و برای آن برنامه ریزی کرد چرا که بدون برنامه ریزی و همین طور تداوم اعتصاب فایده ندارد. در ونزوئلا همین اتفاق افتاد و اعتصاب ادامه یافت تا اعتصاب کنندگان خسته شدند در خصوص اعتصاب بازار که اتفاق بسیار مهمی است و استعداد این را دارد که یک حادثه بزرگ را در جنبش شکل دهد سه نکته را باید مد نظر قرار داد.
نکته اول این که اقشار دیگر نزدیک ترین گروه به بازار کسبه شهری هستند واگر بتوانند پشتیبانی دهند و اعتصاب گسترش پیدا کند می تواند حکومت را ضربه پذیر کند وبازار و جنبش را دست بالا قرار می دهد.
نکته دوم این که فشاری که به خاطرنپرداختن مالیات و به حکومت وارد می شود یک عددی است فرض کنید بین پانصد تا هزار میلیارد تومان. این آن مقدار فشار اقتصادی نیست که حکومت را به زانو در آورد شاید مقدار فشاری که تعطیلی بازار برای بازار دارد بیشتر است برای این که حکومت نفت دارد و می تواند مقاومت کند برای همین لازم است که اعتصاب به آن بخش از اعتصاب رژیم باید فشار اورد که برای آن ضربه بزرگتری است مثل خواست این که دست سپاه باید از اقتصاد کوتاه شود یعنی تعبیه خواست هایی بیش از مالیات که پذیرش آنها مشکلات زیادی را برای حکومت ایجاد کند مثال این که دست سپاه از واردات کوتاه شود بنابراین نکته دوم این است که اعتصاب بازاربا پشیبانی اقشار دیگر باید خواست هایی را جلوی پای حکومت بگذارد که دردسر ها و فشارهای مالی بزرگتری را برای حکومت ایجاد کند.
نکته سوم این که این است که در پاره ای از کشور ها وقتی اعتصاب می خواهد طولانی شود و ضریب مقاومت اعتصاب کنندگان ممکن است کاهش پیدا کند گاهی می آیند و مقطعی این کار را می کنند مثلا می گویند تا رسیدن به خواسته خودمان هفته ای سه روز مغازه را باز می کنیم و نیاز های مردم را هم تامین می کنم و هر کسی که کاری هم با بازار دارد در این سه روز انجام دهد و یا هر عدد دیگر یکه برنامه ریز های اعتصاب بازار بهتر این را می دانند. این هم یک روش است که مقاومت بازار را برای گرفتن خواست خودش دارد و به نوعی زمان مقاومت را بالاتر می برد که قدرت چانه زنی را افزایش می دهد.
این سه نکته تقریبا چکیده تجربه کشورهای دیگر است تا انجا که در این سه روز توانستم مطالعه کنم. و امیدوارم پاسخ دوستانی که پرسیده بودند را داده باشم.
انفجارهای زاهدان
نکته دوم این که در دو انفجار در برابر مسجد جامع زاهدان بیست کشته و دهها زخمی به جای مانده اند مسوولیت این انفجار ها را گروه جندالله به عهده گرفته است که این کشتارها و این خشونت زمینه ای است که با مقاومت مدنی فاصله دارد و هیچ کس کشته شدن مردم بیگناه را تایید نمی کند به خصوص این که این انفجار ها مردم بیگناه را هدف قرار داده هرچند که گروه جندالله مدعی است که این مسجد محل جمع شدن سپاهی ها بوده به مناسبت سوم شعبان و هدف آن ها بوده اند. اما این ها خشونت را در سیستان و بلوچستان بیشتر خواهد کرد و دست حکومت را هم برای خشونت بیشتر بازتر خواهد کرد.
خسارت کمبود برق
نکته سوم این که شرکت اتومبیل سازی سایپا تصمیم گرفته به دلیل قطع برق دو روز را رسما تعطیل کند و درواقع از ساعت کارشان کم کند و این تصمیمی است که توسط دیگر کارخانه جات هم گرفته شده. این معضل کمبود برق میلیاردها دلار خسارت به اقتصاد کشور می زند.
سپاه همه کاره
نکته چهارم این که آقای جعفری فرمانده سپاه در صحبتی که به مناسبت روز پاسدار داشته باز هم اعلام کرده که سپاه سازمانی امنیتی – نظامی است و در تمام شون کشور از جمله سیاست هم دخالت می کند. در واقع خلاصه حرف آقای جعفری این است که سپاه همه کاره مملکت است و دست اش در همه امور باید باز باشد.
باز هم روسیه
نکته پنجم اینکه آقای مدودف، رییس جمهور روسیه، به دنبال استراتژی روس ها که همان کسب تکنولوژی از غرب هستند، طی صحبتی که با خانم مرکل داشته موضوع تندی بر علیه ایران گرفته و گفته است که ایران باید راجع به فعالیت های هسته ایش توضیح داده و جامعه ی جهانی را روشن کند. همینطور آقای لاوروف، وزیر امور خارجه ی روسیه هم ابراز داشته است که حضور ترکیه و برزیل و مذاکرات 1+5 با ایران منتفی است. در واقع روس ها دور شدن از ایران و نزدیک شدن به غرب را روز به روز تشدید می کنند.
ادامه حمله به علوم انسانی
نکته ی ششم اینکه آقایان جنتی و رضوانی در شورای نگهبان ابقا شدند و به این ترتیب در واقع ترکیب فقهای شورای نگهبان به شکل سابق پابرجا ماند.
نکته ی آخر اینکه آقای صادق لاریجانی رییس قوه ی قضائیه، به روانشاسی و جامعه شناسی و و در کل به علوم انسانی حمله کرده و از طرفی تلویحا دکتر سروش و پروژه عقلانیت و عقل گرایی وی را مورد حمله قرار داده است که در این باره باید گفت "هر دم از این باغ بری می رسد، تازه تر از تازه تری می رسد."
به امید پیروزی ایران و ایرانی

گفتگوي روزانه ي محسن سازگارا شنبه 26 تير2569

سلام شنبه 26 تیرماه 89، 17 جولای 2009 میلادی
امروز در مورد هفت موضوع صحبت می کنیم.
سالگرد دو شهید جنبش
سالگرد امیر جوادی فر و محسن روح الامینی از شهدای جنبش سبز برگزار شد. در مراسم امیر جوادی فر عده ای زیادی از مردم از اقشار و گروههای مختلف، از جمله مادران صلح و مادران عزادار، شرکت کرده بودند. در مراسم محسن روح الامینی هم هنگامی که آقای ابوترابی صحبت می کرد یکی از سرداران سابق سپاه سوالی را مطرح کرد مبنی بر اینکه چرا مقصر اصلی مدال می گیرد و خبری از برنامه ریزان اصلی نیست. البته مقصر اصلی می تواند آقای مرتضوی باشد و به نظر من مقصر اصلی شخص آقای خامنه ای، آقا مجتبی، حسین زاکانی و امثال این آدم ها هستند که جوانان عزیز ما مثل امیر جوادی فر و محسن روح الامینی را در کهریزک به شهادت رساندند.

فشار تحریم ها بر سپاه و لزوم فشار از داخل
نکته ی دوم اینکه قرارگاه خاتم الانبیا سپاه اعلام کرد که از فازهای 15 و 16 پارس جنوبی به دلیل تحریم ها بیرون می رود. البته جالب است که این دو فازهایی هستند که چند سال در دست قرارگاه خاتم الانبیا بوده و پیشرفتی نداشته و مجموعا شش هزار نفر از کارگران پیمانکاری که در آنجا کار می کردند بیکار شدند. این در حالیست که شش فاز دیگر پارس جنوبی هنوز به ارزش 21 میلیارد دلار هنوز در دست قرارگاه خاتم الانبیا و سایر موسسات وابسته به سپاه قرار دارد. همچنین سپاه یا تعاون بسیج، تعاون سپاه و سایر شرکت هایی که فهرست بلندبالایی را تشکیل می دهند در سایر موسسه ها، شرکت ها و پروژه های کشور حضور دارند. سپاه وارد کارخانجات بزرگی مثل سایپا یا بانک های بزرگی مثل پارسیان شده و بخشی از سهام این مراکز را در دست گرفته و به طور کل دست خود را در به طور گسترده بر روی مراکز اقتصادی کشور بازکرده است.
تحریم های بین المللی، چه قطعنامه ی 1329 سازمان ملل و چه تحریم های یکجانبه ی آمریکا و اتحادیه ی اروپا یا کشورهای دیگر که دنیا را بر علیه ایران بسیج کرده، بستر مناسبی هستند که سپاه را بر سر دو راهی قرار می دهد که یا از مراکز اقتصادی کنار برود—که در این حالت منابع مالی اش محدود شده و امکانات اقتصادی اش تضعیف می گردد—یا اگر دراین پروژه ها و موسسه های کشور باقی بماند آنگاه تمام اقتصاد کشور را با مشکل مواجه می کند. البته در قدم اول سپاه راه سومی را انتخاب می کند و به سراغ ثبت شرکت هایش به نام افراد حقیقی و حقوقی دیگر می رود و سعی خواهد کرد که پشت این نام ها پنهان شود اما طبیعتا مجموع کسانی که در حال شناسایی کار سپاه هستند اجازه فرار به سپاه نخواهند داد.
به هر حال آنچه که برای ما به عنوان جنبش اهمیت دارد این است که همانگونه که در یک سال گذشته دیده ایم در تحلیل نهایی سازمانی به نام سپاه، که به قول آقای جعفری فرمانده ی این سازمان سپاه سازمانی امنیتی-نظامی است که در امور سیاسی، اقتصادی و غیره دخالت کرده و در همه جا حضور دارد به سرکوب به یک ملت و تاراج اموال یک ملت مشغول است. بنابراین برای پیروزی جنبش باید سعی کنیم این هسته ی اصلی قدرت که سپاه نام دارد را تحلیل برده و فرسوده کنیم و اختلاف را در درون این سازمان تشدید کنیم و سرانجام آن را متلاشی کنیم. به همین دلیل همزمان با تحریم های بین المللی و تلاش های ایرانیان در سراسر دنیا که کمک می کنند در سراسر دنیا دست سپاه را از اموال ملت کوتاه می کنند ما هم باید در داخل سعی کنیم بر این سازمان فشار بیاوریم، مثل اعتصاب بازار که دست سپاه را از اقتصاد کوتاه می کند و همینطور کالاهایی را که سپاه در آنها حضور دارد را تحریم کرده و سپاه را زیر فشار همه جانبه قرار دهیم. جهت شعارنویسی روی دیوارها، اسکناس نویسی می بایست به سمت نام بردن از مزدوران سپاه و شرح دادن مقصران سپاه رفته و همه باید و به طور کل جنگ روانی تبلیغاتی ما همه باید در خدمت متلاشی کردن این هسته ی اصلی قدرت باشد که شخص آقای خامنه ای آن را شجره ی طیبه خوانده و همگی آقایان به این سازمان تکیه کرده اند. این یکی از اهداف چهارگانه ای است که در جنبش آن را دنبال می کنیم.
مصباح مراد سپاه
نکته سوم این که بخشی از فرماندهان سپاه در قم با آقای مصباح یزدی تئوریسین اسلام فاشیستی ملاقات کرده اند و جالب است که آقای مصباح مثل آقای خامنه ای بالا نشسته است و بقیه آقایان پایین نشسته اند و کاملا نشان می دهد سازمانی که در همه جا دست دزار کرده از زندان تا سیاست، از تروریسم و از قاچاق مواد مخدر تا پروژه های نفتی و خودروسازی و غیره تئوری اش را هم از تئوریسینی مثل اقای مصباح می گیرد.
ادامه اعتصاب بازار
نکته چهارم این که اعلام شده بخش هایی زیادی از بازار امروز شنبه هم به اعتصاب خودشان ادامه می دهند. من باز هم تکرار می کنم بحثی که دیروز داشتیم که برای پیروز شدن اعتصابات چه باید کرد. به نظرم این سه نکته باید در ذهن برنامه ریزان اعتصاب بازار باشد. اول این که برنامه ریزی کنند برای پشیبانی گرفتن از سایر اقشار جامعه به ویژه کسبه که نزدیک ترین قشر به بازار هست. دوم طرح خواسته هایی که بیشترین فشار را به حکومت بیاورد مثل کوتاه کردن دست سپاه از واردات و مسایل اقتصادی مملکت و گسترش خواست هایی شان به نحوی که فشار بیشتری به حکومت بیاورد. سوم این که اگر تدوام اعتصاب به بازار فشار می آورد برنامه ریزی برای متناوب کردن آن که دو سه روز باز باشد و مردم هم نیازهاشان را تامین کنند و بعد ادامه اعتصاب به شکل تعطیلی در سایر روزهای هفته . این سه شرط می تواند پیشتازی بازار را در این
زمینه تضمین کند تا در زمینه های دیگر به آن برسد و به آن کمک کند.

محکومیت بین المللی انفجارهای زاهدان
نکته بعدی این که انفجار در مسجد جامع زاهدان به عدد 27 کشته و 306 مجروح رسده و آقای حسین علی شهریاری یکی از نمایندگان زاهدان به دلیل فقدان امنیت استعفا کرده، آمریکا، اروپا و بریتانیا این اقدام تروریستی را محکوم کرده اند و باید مراقب بود که حکومت سوء استفاده نکند از موقعیت تا به خشونت بیشتری دامن بزند.

نگرانی بین المللی از وضعیت زندانیان
نکته ششم این که سازمان عفو بین الملل و سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرده اند که بر اساس میثاق بین اللملی حقوق مدنی و سیاسی که ایران هم از امضا کنندگان آن است محروم کردن زندانی از حقوق پزشکی مصداق شکنجه است و ابراز نگرانی کرده اند نسبت به سلامتی لیست مفصلی از زندانیان سیاسی از جمله آقای دکتر زیدآبادی, عیسی سحرخیز، مجید توکلی، شیوا نظر آهاری و بسیاری دیگر از زندانیان عزیز ما.
تحریم ها گریبان تافل را هم گرفت
نکته آخر این که به دلیل تحریم بانکی موسسه ای که برگزارکننده امتحان تافل هم هست اعلام کرده که در ایران امکان ثبت نام ندارد البته گفته اند که تا سی و یک تیر ماه احتمالا راه حلی پیدا می کنند اما این ماجرا نشان می دهد تحریم های بین المللی هیچ وقت به مسایل بهداشتی و غذایی و مسایل فرهنگی سرایت نکرده است اما وقتی بانک ها تحت فشار قرار می گیرند چگونه ابعاد مختلف زندگی تحت تاثیر قرار می گیرد.
اندکی صبر سحر نزدیک است
تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید
به امید پیروزی ایران و ایرانی